top of page

counter strike indir 1.6

counter strike indir 1.6, tarihin en popüler çevrimiçi takım nişancı oyunudur ve iyi bir nedenle. On yıldan fazla bir süredir hala türünün en iyi ve en eğlenceli oyunu, en iyi ayarlara sahip ve oyuncuların fare becerilerini gerçekten göstermeleri için en iyi yer.


Deneyimsiz olanlar için counter strike indir 1.6, iki takımın belirlenen bir hedefe ulaşmak için birbirleriyle yüzleşmesi gereken birinci şahıs nişancıdır. Bu iki ekip teröristlere ve terörle mücadele grev ekiplerine ayrılmıştır ve sırasıyla rehineleri yerleştirmek, bombalamak, korumak veya kurtarmak için birbirlerine karşı savaşmalıdır.


counter strike indir 1.6, her takım ekipman satın almak için birkaç saniye var. Farklı silahlar, vücut zırhları, el bombaları ve hatta bomba imha ekipmanları seçebilirler. Bütün bunlar önceki turlarda kazanılan parayla satın alınmalıdır.


Oyunun WarZone tarafından dağıtılan bu özel sürümü, CS_Assault, DE_Dust, CS_Mansion, DE_Aztec ve daha fazlası gibi franchise'ın tüm efsanevi oyun modlarını içerir. Dahası, oyun 300 megabayttan daha az yer kaplıyor ve oynamak için ekstra bir şey gerektirmiyor - sadece yükleyin ve gidin.


Counter Strike indir 1.6 ile her zamanki gibi (modern oyunlarda çok yaygın olmasa da), çevrimiçi olarak veya bir yerel alan ağı (LAN) üzerinden oynayabilirsiniz. İkincisi için, mükemmel Hamachi gibi diğer uygulamaları kullanabilirsiniz.



Counter Strike indir 1.6, yaşına rağmen hala en iyi birinci şahıs nişancı oyunlarından biri. Tek oyunculu mod ve 'botlara' karşı oynamak biraz sıkıcı olabilir, ancak arkadaşlarınızla veya çevrimiçi olarak oynamaya başladığınızda, gerçekten ne kadar eğlenceli olabileceğini anlarsınız.


Bugün, yarım düzine yıl önce, counter strike 1.6 indir botlu insanları sorunlardan uzaklaştırır, oyun dünyasının çeşitliliği üzerindeki stresli durumlardan geçiş yapmanıza, olumsuz duyguları ortadan kaldırmanıza ve kendilerini ifade etme fırsatı verir. CS-men küçük bir çocuk olmak, çocuklar yaşlanmak ve kız kazanmak için öğrenmek kırılgan ve savunmasız hissediyorum, gerçek bir savaşçı.


Ama en iyisi, daha önce bilgisayar kulübünde olduğu gibi gitmenize gerek yok, Cs'deki Nick'e para ödeyin. Bir comp ve sadece strike indir 1.6 karşı web sitesi gerekir. Çok oyunculu bir oyun satın almak için para harcamanıza gerek yok - sadece cs 1.6 torrent'i indirmeniz ve oyunun tadını çıkarmanız ve bilgisayar kulüplerinde olduğu gibi ne kadar ücretli zaman kaldığını düşünmemeniz gerekiyor.

bottom of page